A Ma Maniére X Air Jordan 3 Sneaker & Apparel -kokoelmalla on vihdoin julkaisupäivä

A Ma Maniére X Air Jordan 3 Sneaker & Apparel -kokoelmalla on vihdoin julkaisupäivä

lyhyen viiveen jälkeen, erittäin halutulla Ma Maniére X Air Jordan 3 -kokoelmalla on vihdoin virallinen julkaisupäivä! Tämän puhtaan ja koskemattoman yhteistyön mukana on inspiraatiota vahvoista naisista myös Unisex -vaatteiden kapselin mukana.

Saapuessaan “valkoiseen” värivalikoimaan Amm’s Otwe Air Jordan 3 on muotoiltu tyhjästä, mutta eniten premium -materiaaleja. Kumpttu nahka armahti ylemmän, kun taas “keskikokoinen harmaa” mokkanahka suuntaa kantapäähän ja varpaaseen ylimääräisen lumoavan estetiikan saamiseksi. Tämä sävy ulottuu myös tikattuun sukkaliinia kohti ylimääräistä regal -kosketusta varten.

Kuva Ma Maniéren kautta

Kuva Ma Maniéren kautta
OG Nike Air -merkillä on takaosan ympärillä ja alapuolella sinulle esitetty ilmavälipohja, joka on niin mukava kuin se saa. Korostettuna vintage-valkoisten sävyjen ja ripauksen “violetti malmia”, se lisää hiukan naisellisuutta koripallohuuriin.

Saapuvat monien vaatteiden rinnalle, joka sisältää satiinitakkeja, lastihousuja, samoin kuin valikoiman hupparia sekä T-paitoja, A Ma Maniére X Nike Air Jordan 3 -yhteistyö on tarkoitus pudota 21. huhtikuuta. Vaikka nämä ovat naisten yksinoikeutta, laajennettu koko ajo tarkoittaa, että myös miesten koot tarjotaan! Kerro meille, lisäätkö nämä kiertoosi tällä kaudella, samoin kuin täällä ollessasi, saatat yhtä hyvin katsoa vielä parhaan katsauksen Travis Scott X -fragmenttisuunnittelussa X Air Jordan 1!

Kuva Ma Maniéren kautta

Kuva Ma Maniéren kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *