Adidas Consortium hyödyntää teatterin inspiroiman kokoelman

Adidas Consortium hyödyntää teatterin inspiroiman kokoelman

Adidas Consortiumin viereistä ovea Pariisin myyjän kanssa seuraavassa ovessa käsittelemään kahta vintage-siluettia kesäaikaksi 2019. Työskentely SC-ensi-ilta- ja A.R. Valmentaja, molemmat kengät kunnioittavat brändin kotikaupungin Avignonin suositun teatterikulttuurin, Kaakkois -Ranskan Provencen alueen kaupungissa.

Saapuessaan erittäin puhtaisiin paleteihin SC -ensi -ilta on maalattu valkoiseksi ja harmaaksi yhdistelmäksi, kun taas A.R. Kunto -ohjaajalla on vaaleansininen ja silmiinpistävät oranssit aksentit. Molemmat mallit kunnioittavat Avignonin kuuluisaa muoti- ja teatterikulttuuria, jolla on voinen sileä mokkanahka sekä ultra Luxe -nahkarakennus, joka varmasti kääntää päät. Kaiken kiertämiseksi kohokuvioitu “Seuraava ovi”; Tuotemerkki voidaan löytää kaikista yläosista, ja se täydentää helppoja, mutta silmiinpistäviä malleja.

Aikataulun mukaisesti esittelemme erittäin pian, ymmärrettäkäämme, mitkä viereinen X Adidas -konsortion lenkkari, jonka tarttuvat kesäajan pyörimiseen, samoin kuin kun olet täällä, muista katsoa koko Adidas Sneaker -sarjan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *