Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” on tämän viikonlopun kuumin julkaisu!

Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” on tämän viikonlopun kuumin julkaisu!

Tämä se on. Tänä aikana viime vuonna saimme ensimmäisen kurkistuksen Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux”. Kuten vuonna 2020 julkaistun CO.JP: n “Midnight Navy” -versiosta, se on antanut Rouge-maalin nuolan, jonka kanssa me varmasti tunnustamme. Jos haluat parin kiertoasi tällä kaudella, varmista, että merkitset kalenterisi, kun ne ovat asetettu käynnistämään tänä viikonloppuna 20. marraskuuta!

Tämä Air Jordan 1 toimii erittäin premium -rakenteen, ja se toimii rapean valkoisen nahkapohjan päällä, kun taas ihanat viininpunaiset paneelit käärivät kantapään, varpaiden ja nauhoitusjärjestelmän ympärille. Tunnettu siivekäs koripallosarma esitetään nilkan läpinäkyvässä merkinnässä, kun taas metallinen hopea-swoosh liukuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, aivan kuten edellä mainitussa CO.JP-pudotuksessa.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kaiken kaiken alla löydät puhtaan valkoisen Nike -ilmapohjan, joka on ihanteellinen sekä kadulle että tuomioistuimelle, samoin kuin sen kaiken pyöristäminen on täydentävä kumipohja, joka viimeistelee suunnittelun.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” on virallisesti 20. marraskuuta vapauttaminen jokaiselle lenkkarinpäästä. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle parhaat mahdollisuudet kopioida, samoin kuin niihin liittyvissä uutisissa, A Ma Maniére X Air Jordan 1 High sopii lenkkarin rojaltille!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *