Comme des Garçons Homme X New Balance 574 hemmottelut mustatuneissa väreissä

Comme des Garçons Homme X New Balance 574 hemmottelut mustatuneissa väreissä

Vilkkaat värit eivät ehdottomasti ole kaikille, jotkut haluavat pitää vaatekaapinsa minimaalisesti miellyttävillä väreillä beige, tan ja valkoinen. Toisaalta tietyt ihmiset valitsevat kokonaan mustat asuja ja on sanomattakin selvää, että muotoilusta yhdessä tulee mutkaton tällä tavalla. Olitpa toinen tai toinen, kolminkertainen lenkkarit ovat edelleen välttämättömiä, ja jos olet metsästänyt yhtä, joka pitää ulkonäkösi kohonnut, aivan uusi Comme des Garçons Homme X New Balance 574 on mitä olet etsinyt. Meillä on perusteellinen katsaus Rei Kawakubon ja Bostonin jalkineiden levy-yhtiöihin, joten lue, kun sukellamme syvemmälle!

Muutama kuukausi sitten näimme CDGH: n ottavan New Balance’s 57/40 -ilukkeen, ja se oli epäilemättä ehdoton banger. Saman väriaineen lähestymistavan jälkeen duo on jälleen kerran yhdistänyt, tällä kertaa pukeutumalla 5740: n edeltäjän, NB574: n. Kuten on kuvattu, CDGH X: n uusi tasapaino 574 on paljon enemmän tai vähemmän mustalla alueilla, yhteismerkkiset kielet, pieni ”uuden tasapainon suunniteltu” -merkinnän mediaalisen kauluksen alla ja merkityksetön ompeleminen edessä, kaikki sisään, kaikki sisään Valkoiset ovat ainoat elementit, jotka toimittavat kontrastin tähän kappaleeseen.

Kuva Dover Street -markkinoiden avulla

Kuva Dover Street -markkinoiden avulla
Rakentaminen näkee siisti sekoituksen premium-nahkapäällysteistä ja hengittävästä mesh-aliarvioinnista, vaikka neljännespaneelit flaunt läpikuultavat synteettiset ripstop-tekstiilit, jotka antavat sivuseinämän yhteistoimintatiedot pop-läpi: Yhden puolen flaunts “CDGH” ja “Uusi tasapaino”, kun taas vastine luovuttaa Ylisuuret “NB” -logo. Varkain kokoonpano on täydellisenä lisäksi brändäysjälkiä pohjalliselle, kumikantapala, vedä välilehdet ja unohtaa, encap-välipohja, joka käyttää koko päivän tyynyä ja tukea.

Kerro meille, jos kopioit Comme des Garçons Homme X New Balance 574 -tapahtumaa, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa tulevaa AIME Leon Dore X New Balance 550 -yhteistyötä! Jos haluat pysyä ajan tasalla uusista uusista tasapainotiedotteista, kuten tämä, varmista, että pidät sen lukittuna ihanteellisena täällä kaikkien nykyisten uutisten, kiusantekijöiden ja paljon muuta!

Kuva Dover Street -markkinoiden avulla

Kuva Dover Street -markkinoiden avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *