Eric Emanuel X Adidas yhdistyy kukkakeskeiseen Spring Summertime 2019 -kokoelmaan

Eric Emanuel X Adidas yhdistyy kukkakeskeiseen Spring Summertime 2019 -kokoelmaan

New Yorkissa toimiva suunnittelija Eric Emanuel on ryhtynyt Adidasin kanssa, kun taas tällä kertaa kukkakeskeiseen Spring Summertime 2019 -kokoelmaan. Äskettäisen rakkauden kaupunkiin vaikuttavat tässä on mitä vaadit ymmärtämään kymmenen kappaleen kokoelmasta!

Tunnettujen kilpailujen ja Restomodin ja Restomodin uudelleenkäsittely, entinen saa täyden kukkahoidon premium -nahkaisella yläosalla, joka kunnioittaa haalistunutta hotellin taustakuvaa. Jälkimmäinen toisaalta näkyy paljon pienempiä ‘liinavaatteiden’ sävyä, vastakkaisilla ympäristöystävällisillä korosteilla, jotka sisältävät nauhoissa sekä ruusuista painoa, joka haastaa kielen ja kantapään. Molemmat mallit toimivat kumi -keskipisteen, mikä tekee niistä ihanteellisia sekä kadulle että tuomioistuimelle.

Hoodit, puserot ja ohjauspöydät esiintyvät myös osana kokoelmaa, jotka kaikki on maalattu valkoisella, kermalla ja vaaleanpunaisella yhdistelmällä, joka on sitoutunut kääntämään päätä tällä kaudella. Jos aiot kopioida, Eric Emanuel X Adidas Spring Summertime 2019 -kokoelma laskee 25. huhtikuuta Emanuelin verkkokaupassa. Sitten se saa paljon suuremman julkaisun Adidasissa ja valitse osaketieteilijöitä 27. huhtikuuta! Ymmärrämme, jos tartut jotain, ja kun olet täällä, katso koko Adidas -lenkkaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *