Erityinen katsaus Nike Air Force 1 ’07 -käsityöhön “Musta”

Erityinen katsaus Nike Air Force 1 ’07 -käsityöhön “Musta”

Legendaariselle AF1: lle on annettu täydellinen materiaalinen päivitys tällä kaudella upouusi Nike Air Force 1 ’07 -käsityön “Black” – samoin kuin Katsomme erityistä ilmettä! Kuvakkeen seuraavalle tasolle tämä ekstravagantti julkaisu on välttämätön kaiken tyyppiselle kokoelmalle, samoin kuin nyt Nike UK: sta.

Saavuttuaan hyvin pieneen “mustaan” värimaailmaan, yläosa on muotoiltu romahtuneista nahkapaneeleista, jotka ovat pehmeitä ja sileitä kosketukseen. Nike Swoosh liukuu tyylikkäästi sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas perinteiset kosketukset, kuten varpaiden rei’itys, palauttavat lopullisen koko päivän kulumisen.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Siirtyessä taaksepäin, sinulle tarjotaan sumea mokkanahkakorko, joka tulee yhteensä hienovaraisella “AF1” -tunnisteella. Puhdas ruostumattomasta teräksestä valmistettu deubré sitoo nauhoitusjärjestelmän ja pyöristää kaiken pois, yksinkertainen “ilmavoimat 1” -tunniste ommeltaan kielelle, viimeistelemällä erittäin premium -estetiikan.

Mitä ei pidä Nike Air Force 1 ’07 -käsityöstä “Musta”? Tarjoaa maailman tunnetuimman kengän runsas päivitys, tartu pari Nike UK: lta! Ymmärrämme, jos kopioit, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Kith X Nike Air Force 1 “Tokio” putoaa viimeisenä viikonloppuna!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *