Giveaway: Voita Yeezy parantaa 350 V2 “Bred”!

Giveaway: Voita Yeezy parantaa 350 V2 “Bred”!

Aiemmin tällä viikolla kysyimme sinulta, minkä lenkkarin halusit meidän luovuttavan seuraavaksi. Tuhansien äänten jälkeen Yeezy parantaa 350 V2: n “BRED” voitti vain tuuman Nike Dunkin matalan “rannikon” yli, joten vuoden 2021 ensimmäisessä kilpailussa annamme yhdelle onnekas Twitter -seuraajamme mahdollisuuden voittaa “Kasvatettu” ilmaiseksi!

“Kasvatettu” on monien sneakerheads -arvojen pitämä kaikkien aikojen parhaaksi Yeezyksi, joka on yhtä varkain kuin se saa. Kirkkaanpunainen “SPLY-350” -brändäys, joka sisältää mustan promnit-yläosan mukavan sukkamaisen istuvuuden saamiseksi. Tätä täydentää yksi ompelemislinja, joka koristaa takakanta -välilehden käyttämällä kontrastin popia, joka varmasti kääntää päät.

Alapuolella löydät mustan välipohjan, jossa on täyspitkä Adidas -lisäys ja sitominen, ja kaikki yhdessä ovat pari paksuja köysirauhoja, viimeistelemään legendaarinen muotoilu.

Sisään:

Seuraa @thesolesupplier & @thesolerestocks
Kuten ja uudelleentwiittaa alla oleva viesti tai mikä tahansa kilpailuviesti
Merkitse kaveri ja kommentoi kokoasi

Se on todella niin yksinkertaista! Adidas Yeezy parantaa 350 V2 “Bred” -kilpailua sulkeutuu viikon kuluttua, joten varmista, että noudatat kaikkia ohjeita tai merkintöäsi ei lasketa. onnea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *