Katso tulevaa Adidas Ultra -sovellusta, joka parantaa 2020 “NASA”

Katso tulevaa Adidas Ultra -sovellusta, joka parantaa 2020 “NASA”

Hihna itsesi sisään ja valmistaudu, koska olemme saaneet ensimmäisen katsauksen tulevaan Adidas Ultra -sovellukseen parantaa 20 NASA: ta ja se näyttää ehdottomalta bangerilta! Tähän mennessä emme ole varmoja, onko tuleva pari virallinen yhteistyöhanke, mutta se näyttää melko todennäköiseltä.

Hyvin rakastettu juoksija on koristeltu silmäänpistävällä hopeavärillä tämän maailman ulkopuolelle, jota kansallinen ilmailu- ja avaruushallinto inspiroi suoraan, joten lue, kun olemme läheisempiä ihanteellisia täällä Ainoa toimittaja!

Kuva Yankeekicksin avulla

Kuva Yankeekicksin avulla
Kolmen Stripe -etiketin allekirjoitusalustan kankaasta valmistettu päät ovat sekä mukavia että kestäviä ja näyttävät myös Ultra Boostin allekirjoitushäkin eksoskeleton. Laser-oranssin pops parantaa väritietä, kun taas NASA: n inspiroima tuotemerkki löytyy kieliltä.

Paras ominaisuus on kuitenkin ylivoimaisesti olla pohjalliset, jotka on painettu kuun kivisen pinnan inspiroimalla grafiikalla ja virallisella NASA -logolla. Tämä kaikki on viimeistelty klassisella parannusvälipohjalla ja pitkäkestävällä kumipohjalla premium -yhdistelmälle!

Kuva Yankeekicksin avulla

Kuva Yankeekicksin avulla
Jos pyrit saamaan kädet tulevalle Adidas Ultra -sovellukselle 20 NASA: n parantamiseksi, sinun on vielä istuttava tiukasti hiukan pidempään, koska paria ei ole virallisesti ilmoitettu. Sillä välin, muista pitää se lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikille nykyisille ja tarkista Nike Air Force 1 Gore-Tex -saappaat, jotka on juuri paljastettu!

Kuva Yankeekicksin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *