Nike Dunk High Emb “Court Purple” kunnioittaa Lakersille

Nike Dunk High Emb “Court Purple” kunnioittaa Lakersille

Beaverton -tuotemerkki keskittyy suurempaan Dunk High -kauteen tällä kaudella, samoin kuin Nike Dunk High EMB “Court Purple” on yksi niistä parit katsomaan. Vaikka jotkut lenkkarit ottavat vähän motivaatiota Los Angeles Lakersilta, tämä tekee erittäin selväksi, että he kunnioittavat legendaarista koripallojoukkuetta – samoin kuin otamme ensimmäisen ilmeen!

Työskentelemällä mustalla kangaspohjalla, “Court Purple” -nahkapaneelit kietoa varovasti kengän ympärille tyylikkään estetiikan saamiseksi. Tätä korostaa sitten “Opti Yellow” -aksentit swooshesia pitkin, jotka tarjoavat sille erehtymättä Lakers -tunnelman. Koripallografiikka on ommeltu kielelle, jotta siluetti palauttaa takaisin juuriinsa, samoin kuin kantapää on koristeltu hienovaraisella, mutta silmiinpistävällä veto -välilehdellä, joka on päättynyt synonyymeiksi dunk korkealle.

Kuva 43EinHalbin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Alla alas löydät rapean valkoisen välipohjan mukavuuden ja tyynyn, joka ei ymmärrä rajoja, ja tietysti et voi puhua tästä kengästä keskustelematta kantapäähän kohokuvioidusta “Nike” -brändäyksestä (siis nike ” Lyhenne “EMB”). Tämä tehdään tyylillä, joka jäljittelee kokonaan La Lakers -logoa.

Pidätkö siluetista vai olet Lakersin kova fani, Nike Dunk High Emb “Lakers” on tietty, jos Cop! Ymmärtäkäämme, että lisäät nämä kokoelmaan, odotetaan vähenevän 29. huhtikuuta 29. huhtikuuta, ja kun olet täällä, saatat myös tarkastella paremmin 2021: n fragmenttityyliä X Nike Dunk Korkea “Peking”!

Kuva 43EinHalbin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *