Nike ja Converse julkistavat “Space Jam: Uusi Legacy” -kokoelman

Nike ja Converse julkistavat “Space Jam: Uusi Legacy” -kokoelman

Jos olet merkittävä lenkkaripää, olet todennäköisesti jo tietoinen erittäin odotetusta Space Jam: Uusi Legacy-elokuva, joka johtuu osuma-elokuvateattereista erittäin Pian. Alkuperäinen Space Jam lanseerattiin aina vuonna 1996 ja näytteli ketään muuta kuin Michael Jordania, mikä teki siitä kulttiklassisen käytännössä heti ja erityisesti niille lenkkariin.

Nyt kun jatko-osa on saapuva, ​​sekä Nike että Converse ovat julkistaneet yhteistyömateriaalin, joka sisältää joitain kaikkien aikojen klassisia siluetteja! Mallit, kuten ilmavoimat 1, LeBron 18 Low, Chuck 70 ja Pro -nahka, saavat Looney Tunes -hoidon sekä kokonaisvalikoiman vaatteita vastaamaan lenkkarit.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Asioiden aloittaminen Niken puolella on AF1, joka saa valkoisen ja UNC Blue Colourwayn, jota sitten koristetaan runsaasti erilaisia ​​vanteen ampumishahmoja. Seuraavaksi on LeBron 18 matala kolmella eri väriväylällä, kun taas vielä julkaistava LeBron 19 esikatselu on osana pakkausta tuoreessa oranssissa väreissä.

Seuraavaksi on Converse, ja Chuck 70 -sarjan kaksi mustavalkoista painosta, joka on katettu Looney Tunes -kuvioissa, tarjoavat paljon tavanomaisen otteen kuin Nike -siluettit. Kahden istukan mukana on myös valkoinen versio Pro -nahasta, jossa on oransseja koripalloa. Jälleen kerran on läsnä kokonainen vaatekautaset, mukaan lukien t-paidat, shortsit ja jopa reppu.

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta
Jos haluat kopioida tulevan LeBron 19: n tai minkä tahansa jalkineiden ja tavaroiden, jotka on asetettu pudottamaan osana Space Jam: Uusi perintöpakkaus, sinun on odotettava vähän kauemmin vielä, kun pakkaus on asetettu vapauttaa jossain vaiheessa heinäkuussa, mahdollisesti samaan aikaan elokuvan julkaisun kanssa 16. heinäkuuta. Pidä se lukittuna parhaiten täältä ainoan viimeisimmän tarjoajan palveluntarjoajalle ja kun olet täällä, tarkista parhaimmasta ilmeestäsi vielä Nike SB Dunk Low “Laser Blue”!

Kuva Niken kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *