Nosta sopivuutesi Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient”

Nosta sopivuutesi Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient”

Niken viritetty Air Max Plus on siluetti, joka on pysynyt tukikohtana lenkkarien keräilijöiden sydämessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Sean McDowellin luoma sen jälkeen, kun on vedetty motivaatiota Floridan rannoilta, juoksun kääntynyt lifestyle-siluetti on saanut monia muutoksia ottaen huomioon sen, että sen vuonna 1998 virheelliset avajaiset, nykyisen luovutuksen ollessa TN Air Max Plus “Sunset Gradient”.

Näistä lähikuvista, jotka ovat kiinnittäneet ainoan toimittajan ammattitaitoisen valokuvaajan LANA-käytöstavat, vintage-yhtye näkee parhaan sekoituksen oranssia ja keltaisia ​​värejä koko mesh-kudottuun yläosaansa-joka on auringonlaskun teemaa. Palmupuun inspiroimat TPU-peittokuvat on maalattu mustana, mikä tarjoaa “iltapäivän rannalla” -tyyppisen ilmapiirin. Pieni Swoosh-logo sivuilla sekä kielillä sekä takana oleva TN-tunnusmerkki valitsevat neon ympäristöystävällisen sävyn, nostaen lisäksi parin elinvoimaa.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Mitä tulee muihin rakenteisiin, tuulettimen suosittua Nike Shoe säilyttää erilliset ilmayksiköt jalkojen alla ja tarjoaa mukavan tyynyn käyttäjän jalkoihin, missä se tarvitsee eniten. Voimme varmistaa, että et vain keinua tänä päivänä päivällä, mutta myös käännät päätä minne tahansa!

Nike TN Air Max Plus “Sunset Gradient” on nyt verkossa Nikessä! Varmista, että hanki pari tänään, kun varastossa on edelleen, koska vakavia lenkkarien keräilijöitä on silmät näihin. Voit pysyä nykyisen Nike -putoamisen edessä myös ainoan myyjän päällä! Associated -uutisissa poliisi Nike Air Max 95 “Ironstone”, kun voit vielä!

Kuva ainoan tarvikkeiden ilmavoimien 1 matalalla leikkauksella “peli kuninkaallinen”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *