Paras ilme vielä Medicom Lelu X Nike SB Dunk Low

Paras ilme vielä Medicom Lelu X Nike SB Dunk Low

Medicom Toy X Nike SB Dunk Low kiusattiin ensimmäisen kerran huhtikuussa, ja nyt innokkaasti odotettu yhteistyöhakuinen lenkkari näyttää olevan asetettu maailmanlaajuisen lanseerauksen tässä kuussa . Duo ryhtyi ensimmäisen kerran vuonna 2008, ja sen ei ole vielä vielä tehtävä yhteistyötä sen jälkeen, joten tämä on harvinainen julkaisu, johon fanit ovat jo menossa villiin.

Medicom Toy on japanilainen keräilyvalmistaja, joka on kuuluisa BE@rbrick -lelulinjan luomisesta, jotka ovat toivottavia monille lenkkareille. 2020 on ehdottomasti ollut SB -dunkin vuosi, joten tämän julkaisun on tarkoitus mennä absoluuttiseen herkkuun!

Kuva hanzuingin avulla

Kuva hanzuingin avulla
Parin yläosat leikataan klassiseen paneeliin dunk -malliin ja ne on katettu Jet Black Pony -hiuksilla hienovaraisesta, mutta ylellisestä ilmeestä. Niken allekirjoitus Swoosh -logo kulkee sekä sivu- että mediaalisten sivujen yli, kun taas Medicomin allekirjoitus @ logo on brodeerattu takaosaan yhteistyöhön.

Tietysti nämä ovat SB-dunk, joten erittäin pehmustettu kieli ja ylimääräiset pehmustetut nilkat ovat läsnä kuin koskaan, kun taas valkoinen kumiväliyksikkö piilottaa täyspitkän Nike-ilmayksikön varmistaakseen, että nämä ovat valmiita iskuihin!

Kuva hanzuingin avulla

Kuva hanzuingin avulla
Jos olet yhtä ekstaattinen kuin me Medicom Toy X Nike SB Dunk Low -tapahtuman käynnistämisessä, hyvä uutinen on, että julkaisupäivä on asetettu 22. elokuuta, joten muista pitää se lukittuna ihanteellisessa täällä pohjassa Kaikille nykyisille päivityksille myyjä. Kun olet täällä, muista tutustua Medicom Lelu X Nike SB Blazeriin, joka on myös huhuttu!

Kuva hanzuingin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *