Solebox X Adidas Eqt Racer juhlii suurta virstanpylvästä

Solebox X Adidas Eqt Racer juhlii suurta virstanpylvästä

juhlimaan 30 vuotta, koska Adidas -laitteiden esittely, kolme raidaa on yhdistynyt Solebox X Adidas Eqt Racer -sarjan Soleboxilla, samoin kuin se on erityinen. Kilpailun inspiroiman prototyypin käsittely, joka ei koskaan nähnyt päivänvaloa, tämä on ensimmäinen kerta, kun se saa vähittäiskaupan julkaisun!

Saksalaisen lenkkarin boutique’n erittäin oman Aljoscha Kondratiew -tapahtuman kiusaama EQT -kilpailija nimitettiin alun perin vain “Racer” takaisin 90 -luvulla. Yläosa on nähty täällä terävässä valkoisessa ja keltaisessa väripaletissa, ja se on muotoiltu sarjasta läpinäkyviä paneeleja, joiden ruudukkoteema on käsitteellinen tunnelma. Aaltoilevat kumi -näkökohdat swoosh sekä sivusuunnassa että mediaaliset sivupaneelit, samoin kuin nauhoitusjärjestelmänä. Kieli samoin kuin kantapää katetaan sitten suurilla veto -välilehdillä, jotka tarjoavat kengän nopean estetiikan.

Alla alaspäin löydät paksu välipohja, joka muistuttaa silmiinpistävää Eqt Bask Adv -järjestelmää vuodelta 2018, samoin kuin kaiken pois päältä on perinteinen Adidas -logo takaosan ympärillä, viimeistelee suunnittelun.

Äärimmäisen pian käynnistämällä Solebox X Adidas Eqt Racer on varmasti yksi keräilijöille. Ymmärrämme, mitä uskot tähän prototyyppiin käännetylle vapautumisparille, ja kun olet täällä, voit myös paremmin katsoa Pharrell Williams X Adidas Sichona Hu “Blue”!

Kuva kautta Aljoscha.Kondratiew
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *