Tässä on jokainen Yeezy, joka pudottaa tässä kuussa

Tässä on jokainen Yeezy, joka pudottaa tässä kuussa

viimeisen neljän vuoden ajan, Kanye West ja Adidas ovat työskennelleet yhdessä muutaman pelin suosituimmista lenkkarista. Kuusi erilaista siluettia ja lukuisia ainutlaatuisia värejä, hype, joka sisältää sekä jokaisen ja jokaisen julkaisun, on todella ennennäkemätöntä, samoin kuin vaikka ne eivät ehdottomasti ole niin rajoitettuja kuin ne ovat käyttäneet, ne tarjoavat silti sekunneissa .

Tässä kuussa Yeezus on mennyt vähän hulluksi tippojen kanssa. Yeezys vähenee yleensä muutaman kuukauden välein, mutta maaliskuussa West ei vapauta yhtäkään, mutta viisi uutta lenkkaria, jotka kaikki on upotettu kuuluisan Yeezy -ohjaajan kanssa. Paksu 700: sta kuuluisaan 350 V2: een, tässä jokainen yeezy, joka pudottaa tässä kuussa!

Sadon kerma (tai meidän on sanottava, poliisi), Adidas Yeezy parantaa 700 ‘inertiaa’ on epäilemättä yksi suosituimmista Kanye -lenkkarista, jotka vähenevät ottaen huomioon, että 2015. Toisin kuin mitä olemme koskaan nähneet aiemmin , Tämä isäkenkä on maalattu erittäin erikoisväriseen sävyyn, jossa on vaalean oranssit aksentit kaikkialla. Pudottamalla 9. maaliskuuta, jos poliisit vain yksi pari Yeezysiä tässä kuussa, tee siitä nämä.

Seuraava pysäkki, meillä on Adidas Yeezy parantaa 350 V2 ‘Clay’. Vuoden alussa vuotanut ensimmäisen kerran ‘savi’ on maalattu pääosin oranssivärillä läpinäkyvällä sivuraidalla, joka kulkee sivuttaispaneelia alas. Pudottaen osana kolmen sneakerin “Special Release” -kokoelmaa, se on erityinen pohjoiseen ja Etelä-Amerikkaan sekä julkaistaan ​​16. maaliskuuta. Näiden on odotettavissa olevan hyvin rajallinen, mikä on tarpeen kaikenlaisille kokoelmille.

Adidas Yeezy parantaa 350 V2 ‘Hyperspace’ myös pudottaa osana ‘Special Release’ -kokoelmaa 16. maaliskuuta. Tämä on erittäin vähän kolmen sneaker-alueen maalattu erittäin puhtaaseen valkoiseen sävyyn. Hyperavaruudessa, joka julkaistaan ​​tietyissä Afrikan, Aasian ja Tyynenmeren alueen, Lähi -idän ja Intian kaupungeissa, on saanut eniten määriä ottaen huomioon, että sitä tarjotaan kahdelle maailman erittäin asutulle maalle.

Adidas Yeezy parantaa 350 V2 ‘True Form’: n lopullista lenkkaria kuumia odotettavissa olevasta ‘Special Release’ -kokoelmasta on kuin ‘beluga’ steroideissa. Harmaa promnit-kylpytakki on parhaana joukon parhaimpana joukossa, kun taas ‘staattinen’ inspiroima raita ampuu sivuttaisten yli. Paranna välipohja haalistuu harmaasta oranssiin, joka on tehty kääntämään päätä. Laskeessaan 16. maaliskuuta, nämä ovat erityisiä Eurooppaan, Venäjälle ja Ukrainaan.

Maaliskuun kuukauden pyöristämiseksi saamme toisen 700 V2: n Adidas Yeezyn kanssa parantaa 700 V2 ‘Geode’. Kuten käänteinen versio vuoden 2018 ‘staattisesta’, nämä maanläheiset juoksijat on maalattu mustalla, ruskealla ja harmaalla sävyllä, ja ne toimivat täsmälleen samalla tavalla, jota olemme rakastaneet. Pienennä viikkoa myöhemmin 23. maaliskuuta, et voi mennä pieleen “geode” -parin kanssa.

Tämän luettelon bonuksen lisäyksenä tässä kuussa myös Adidas Powerphase ‘jalkineiden valkoinen’ julkaiseminen. Vaikka tämä ei ole ehdottomasti Kanye -lenkkari, hän todella julkaisi kahvan tennisnilaajan takaisin huhtikuussa 2017 villisti näkyvällä Calabasas -linjallaan. Aivan valkoisella maalattuna on täysi nahkainen yläosa, samoin kuin allekirjoitus Adidas-ikkuna tarttuu sivuttaispaneeliin. Tarjolla otetaan huomioon, että 1. maaliskuuta vaadit näitä vintage -juoksijoita ihanteellisia nyt!

Jos valkoinen ei ole väri, myös kolme raitaa vapautti Adidas Powerphase ‘Ecru -sävyn’. Tarkoituksena on täsmälleen sama sävy kuin ‘seesamilla’, nämä toimivat tarkalla täsmälleen sama katsaus ’80 -tennis -lenkkariin. Powerphase -tuotemerkki on kohokuvioitu sivua pitkin, kun taas EVA -välipohja sekä Split Cupsole Supply -käyttäjät, joilla on lisävakautta, sekä tukea sekä lyömätöntä mukavuutta ja tyynyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *