Tässä on kaikki lämmin, joka putoaa huomenna!

Tässä on kaikki lämmin, joka putoaa huomenna!

Huomenna tulee olemaan valtava melko mehukas päivä, kun se koskee lenkkarit. Paitsi, että saamme melko upeita valkoisia vaihtoehtoja, saamme myös parin dunkia, joita olemme odottaneet melko jonkin aikaa! Vain niin, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että löydät paljon enemmän jokaisesta yksityisestä kengästä, olemme pyöristäneet kaiken täällä yhdessä siistissä artikkelissa.

Jos haluat minkä tahansa tyyppisiä lenkkarit henkilökohtaisessa kokoelmassa perjantaina, ainoa tarjoaja on paras sijainti Copille! Varmista, että noudatat @Thesolesupplieria Twitterissä paljon lisää uutisia sekä julkaisua koskevia tietoja sekä @ThesolerSestocks suoria linkkejä jälleenmyyjille. Et todellakaan halua missata minkään tyyppisiä näitä!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Air Jordan 4 “hohtava”

Jos et käsitellyt poliisille valkoista X Air Jordania 4 “purjehdi” takaisin päivällä, Air Jordan 4 “hohto” on ihanteellinen vaihtoehto. Virgil Ablohin AJ4: n käsittelemällä silmiinpistävää muistuttavaa ainoa aito ero tässä on jonkin verran tummempi väriyhdistelmä kielen metallisen Jumpman -logon lisäksi. Kuten OW -pari, “hohto” on erityinen naisjalkineiden fanaatikoille, mutta se ei kuitenkaan estä joitain miehiä yrittämästä vangita pariksi!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike air presto “mitä”

Me kaikki pidämme “siitä, mitä” väritie ja Nike Air Presto “mitä” “” ei ehdottomasti eroa. Se on kulunut yli kaksi vuosikymmentä, koska presto debytoi Grand debyytinsä 2000 -luvun olympialaisissa Sydneyssä, mutta se kuitenkin jatkaa mielemme joka päivä. Tämä erityinen pari yhdistää neljä tunnettua iteraatiota yhdeksi, mukaan lukien “Brutal Honey”, “Lightning”, “Shade Milkman” ja “Unholy Cumulus”.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk High “Midnight Navy”

Yksi puhtaimmista väreistä, jotka ovat koskaan osuneet tähän legendaariseen koripallikenkäyn, Nike Dunk High “Midnight Navy” on ihanteellinen syksyn kuukausiin. Työskentelemällä rapean valkoisen pohjan päällä tummansiniset paneelit kietoutuvat varovasti muun yläosan ympärille, joka toimii ehdottomasti minkä tahansa tyyppisellä tavalla, jonka heität siihen.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk Low “Bordeaux”

Kun Air Jordan 1 High OG “Bordeaux” tulee erittäin pian, näemme, että Luxe Colourway päätyy tulevaisuuden klassikkona. Pitäen sanottuna, Swoosh potkaisee mitä tahansa Nike Dunk Low “Bordeaux” -tapahtuman kanssa. Soveltamalla ihanteellisen määrän punaviiniä punaista terävän valkoisen pohjan päälle, tämä on valmistettu päiväksi sekä päiväksi tänä syksynä kauden aikana, samoin kuin todennäköisesti mieluisin kenkäpudotus huomenna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *