Toinen Hi Kitty X Nike Air Presto on teoksissa

Toinen Hi Kitty X Nike Air Presto on teoksissa

jo vuonna 2004, Nike on uteliaana ryhmässä Sanrion kanssa Hi Kitty X Nike Air Prestoon. Vaikka tämä ei todellakaan ole omituisin Air Presto koskaan tehty, lähteet kertovat meille, että duo haluaa jatkaa kawaii -yhteistyöhön erittäin pian – samoin kuin tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Tulevasta HK Air Prestosta ei ole vielä virallisia kuvia, mutta huhut viittaavat siihen, että se näyttää paljon tämän artikkelissa kuvitellaan vuoden 2004 pari. Legendaarisen Steven Smithin kehittämä, joka tällä hetkellä johtaa Yeezyn tyylijakoa, OG: llä on valkoinen neopreeni -yläosa kaikkien mieluummin ystävällisessä kissan kanssa.

Kuva Steven Smithin kautta
Jos et ole koskaan nähnyt tai edes kuullut Hi Kitty X Nike Collabista, emme olisi niin yllättyneitä. Alun perin sen tarkoituksena oli vähentyä neljässä väreissä, joissa kukin 500 paria. Tämä kuitenkin laski myöhemmin vain 12 pariksi, samoin kuin vain hyville ystäville että vain kotitalouksien jäsenille, joten jos näet parin luonnossa, se on onnekas päiväsi.

Huhujen mukaan tuleva Hi Kitty X Nike Air Presto vähenee joskus tänä vuonna, mutta pandemian takia sitä voidaan potentiaalisesti ajaa ensi vuoden alussa. Ymmärrämme, mitä uskot tästä tulevasta yhteistyöstä, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös kurkistaa tarkkaan katsauksen Travis Scott X Nike Air Max 1 “vehnään”!

Kuva vuohen kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *