Air Jordan 4 “University Blue” paljastetaan

Air Jordan 4 “University Blue” paljastetaan

AJ4 on potkinut ympäri jo yli kolme vuosikymmentä, ja onnistumme silti saamaan mielettömänä aina, kun näemme uuden värin pudotuksen, ja juuri niin meistä tuntuu Tuleva Air Jordan 4 “University Blue”.

Sneaker Insider @zsneakerheadzin malli-up, “Yliopiston sininen” ottaa 80-luvun siluetin, mutta pukeutuu sen kokonaan voilaiseen sileään siniseen mokkanahjaan. Täplitetyt yksityiskohdat ominaisuudet kaikkialla, kuten “valkoinen sementti” vuodesta 2016, kun taas matta mustat silmukot antavat kengän klassisen estetiikan, jonka me kaikki tiedämme ja rakastamme.

Alla alaspäin löydät Nike Air -välipohjan valkoiseksi hulluksi mukavuudella sekä kentällä että kentällä, ja pyörittääksesi kaiken pois, Jumpman Heel -välilehti antaa voitollisen paluun viimeistelemään suunnittelun.

Nike Air Jordan 4 “University Blue” -tapahtuman odotetaan putoavan vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla, joten ei pidä unohtaa, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan myyjän päälle paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Air Jordan 4 “Sotilaallinen sininen” vuodelta 1989 on palannut!

Kuva Zsneakerheadzin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *