Moncler nimitti yhden maailman monista kestävistä tuotemerkeistä viime vuosina

Moncler nimitti yhden maailman monista kestävistä tuotemerkeistä viime vuosina

, tuotemerkkien lukumäärä on kasvanut vähentämään hiilijalanjälkeään ja vieläkin ympäristöystävällisempiä menetelmiä paikoilleen , samoin kuin se näyttää korkean muodin ryhmiltä, ​​jotka eivät ole olleet täysin muukalaisia ​​tälle. Kaiken tämän sanottuna saatat olla hämmästynyt huomatessasi, että Moncler on nyt nimetty yhdeksi maailman monista kestävistä tuotemerkeistä kolmantena vuonna peräkkäin.

Lausunto tulee osana S&P: n maailmanlaajuista liiketoiminnan kestävän kehityksen arviointia 2021. Tämä arviointi astuu liiketoimintaan monenlaisissa teollisuuskohtaisissa taloudellisissa, ympäristö- ja sosiaalisissa vaatimuksissa luokan tuotemerkeille niiden suorituskyvystä.

Sen jälkeen kun “syntynyt” kestävän kehityksen suunnitelma vuonna 2020 on käynnistänyt, Moncler on pyrkinyt vielä paljon paremmin sen toimitusketjuun sekä kestävän kehityksen suorituskykyyn ja puolestaan, brändi sai suurimman merkin tekstiilien vaatimuksissa , vaatteet ja huippuluokan tavarat.

Vaikka voit ehdottaa, että Moncler on virheellinen kestävän kehityksen, koska sen tuotteita on käyttänyt alaspäin ja turkista, brändi etsii aktiivisesti uusia menetelmiä entistä enemmän ilmapiirin hyödyntämiseksi ajan edetessä. Voisimmeko lopulta nähdä, että Moncler kulkee täsmälleen sama polku kuin Kanada Goose ja vähentää turkista kokonaan? Muissa uutisissa hyväksyä AGEDOLE AMERIKANA -tyyli tämän dickiesin “Erinomainen ulkona” -kokoelman kanssa.

Kuva Jannis Lucasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *