Lightning Bolt Swooshes osui Nike Air Force 1 “Euro Tour”

Lightning Bolt Swooshes osui Nike Air Force 1 “Euro Tour”

tällä kaudella, Swoosh tekee alkuperäistä ilmavoimia 1 “Triple White”, ja se voi tulla melko shokkana … kirjaimellisesti. Air Jordan 1 Mid -variantin julkaisemisen jälkeen katsomme nyt ensimmäistä Nike Air Force 1 “Euro Tour” -tapahtumaa, ja sen pitäisi olla kopioinut!

OG -värivalikoiman “Euro Tour” upotetaan kauniiseen valkoiseen sävyyn kantapäästä varpaisiin. Klassiset rei’it saapuvat varpakoteloon ylimmän hengityskokemuksen saavuttamiseksi, kun taas valtava salama Nike Swoosh kaatuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien alas silmiinpistävällä “University Red” -tapahtumassa.

Kuva asfalttien kautta
Metallinen plakki, jossa on luettelo kahdestatoista kaupungista ympäri Eurooppaa, armahtaa kielen, joka on mielenkiintoisesti valmistettu kevyestä verkkorakenteesta.

Nike Air Force 1 “Euro Tour” on suunniteltu suuremman julkaisun saamiseksi hyvin, ja se on silmiinpistävä yksinkertaisuus. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä puhtaasta leikatusta crepistä, ja kun olet täällä, saatat myös päästä lähelle G-Dragonin seuraavan rauhanmuodon X Nike Air Force 1 “Para-kohinaa”!

Kuva asfalttien kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *