Voisiko tämä olla valkoinen X Nike Air Force 1 “kolminkertainen musta”?

Voisiko tämä olla valkoinen X Nike Air Force 1 “kolminkertainen musta”?

Voisiko matkalla olla toinen valkoinen X Nike Air Force 1? Toivomme varmasti niin. Heinäkuussa Virgil Abloh julkaisi “University Gold” shokkipisarana SNKRS: llä ja vain kourallinen lenkkaripäät onnistuivat hankkimaan ne. Ennen sitä viimeinen valkoinen AF1, joka julkaistiin suurelle yleisölle, oli aina vuonna 2018. Vaikka todennäköisesti toiveemme asettavat aivan liian korkealle, Metro Boomin on juuri ottanut Instagramiin kiusataksesi koskaan ennen nähtyä -Valkoinen X Nike Air Force 1 “Triple Black” – ja otamme vielä ensimmäisen ilmeen!

Klassisen “Triple Black” -värin ollessa tämä salainen lenkkarit ylpeilee täydellä nahkarakenteella, joka on pehmeä ja sileä kosketus. Ommeltu Nike Swoosh liukuu sivuttaispaneelien yli, kun taas mediaali on varattu tekniseen sanamuotoon.

Tässä nimenomaisessa parissa ABLOH on kirjoittanut “Metro 3 kertaa” oranssin merkinnän ilmapohjassa. Hän on myös brodeerattu kantapäässä Crossing Swords -kuvio, joka viittaa 21 Savagen vuoden 2016 Savage -moodin EP: hen, jonka Metro Boomin tuotti.

Olemme melko varmoja, että off-valkoinen X Nike Air Force 1 “Triple Black” ei koskaan saa julkista julkaisua, mutta jos he tekevät niin, ilmoitamme sinulle ensimmäisenä! Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle parhaat mahdollisuudet kopioida, ja kun olet täällä, varmista, että tarkistat haluamasi luonnonvalkoisen x nike dunk matalan “Rakas kesä” -tullin!

Kuva Metroboominin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *