Ensimmäinen katsaus Adidas Originals 4D-5923

Ensimmäinen katsaus Adidas Originals 4D-5923

Tämä ei ole pora. Aiemmin tänä kesänä esittelimme Adidas Hybrids -kokoelmaa, jossa pohjimmiltaan kolme raidaa ottavat kaksi kenkiä ja muuttavat ne yhdeksi. Nyt @yankeekicksin ja @SolebyJC: n ansiosta meillä on ensimmäinen katsaus tuleviin Adidas Originals 4D-5923: een sekä pojan, on se hullua.

Oppitunti ainutlaatuisessa lenkkarin muotoilussa, 4D-5923: n ylempi läsnäolo on lainattu I-5923: lta, ottaen lenkkarin neulotun istuvuuden yhteen rakennuksen sekä premium-mokkanahkakuoret, kun taas 3D-painettu välipohja on selvästi otettu himoitusta Futurecraft 4D: stä , jonka Time Magazine kruunasi äskettäin yhdeksi kaksikymmentäviisi hienoimmista keksinnöistä.

Melkein mitään muuta ei ymmärretä Adidas Originals 4D-5923: sta, joten muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan päälle lisää uutisia, kun se kehittyy! Mitä uskot tästä lenkkarista? Tuletko kopioimaan? Mitä kaksi muuta lenkkaria haluat nähdä yhdessä? Ymmärräkaamme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa! Associated News -lehdessä Adidas Originals Micro R1 sulattaa mikropaketin NMD R1: n kanssa.

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Kuvia Yankeekicksin ja Solebyjcin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *