Kuinka Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Motivaatiopakkaus istuu edelleen?!

Kuinka Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Motivaatiopakkaus istuu edelleen?!

Siitä lähtien, kun se vuoti ensimmäistä kertaa syyskuussa, Sneakerheads Anywhere ovat kutsuneet inspiraatiopakkausta kuumin Pharrell Williams X Adidas NMD HU -julkaisu vuonna 2018, joten on järkyttävää nähdä, että he istuvat edelleen Adidas UK: lla!

Snearterit, jotka koostuvat neljästä väriväylästä, nimittäin ‘jauheinen sininen’ ja ‘aero sininen’ perinteisten ‘ydin mustan’ ja ‘jalkineiden valkoisten’ sävyjen lisäksi, vilkkaat painetut kaulukset, joihin vaikuttaa perinteinen Itä -Afrikan kudonta. Settimy Primeknitistä, köyden nauhat ja polun ulkopohja on muotoiltu sekä kovan ilmeen ja tunteen, ja kiinalaiset hahmot “voimaannuttamiseen” ja “inspiroituihin” on brodeerattu tuon erehtymättömästi ihmiskunnan tunnelman yläosaan. Alla alapuolella täyspitkä lisäosaa on läsnä ylimääräisen mukavuuden ja sujuvamman askeleen vuoksi.

Adidas UK: ssa 10. marraskuuta käynnistetty syy siihen, miksi Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Motivaatiopakkaus on edelleen tarjous, pysyy mysteerinä, mutta yksi asia on varma – nämä neljä ainutlaatuista väriä rikkovat kaulaa tulevina vuosina, joten ole varma poliisille, kun he ovat vielä istuneet! Ymmärrämme, mitä uskot kokoelmasta alla olevassa kommenttiosassa! Kun olet täällä, Â Kyykistä NMD R1 2019 -kokoonpanoa!

Jos uskot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *