Jatka p: tä koko vuoden ajan tällä Gunna X Palm Angels -yhteistyössä

Jatka p: tä koko vuoden ajan tällä Gunna X Palm Angels -yhteistyössä

on mahdollisuuksien mukaan, jos olet ollut sosiaalisessa mediassa viime viikkoina, olet ehkä löytänyt sinisen “p” -hymiöiden aukon, joka ilmestyy kaikkiin Yli näyttää. Jos olet poissa silmukasta, tämä viittaa räppari Gunnan viruslauseeseen “Pushing P”. Luonnollisesti molemmat Gunna X -palmu-enkelit ovat päättäneet lyödä, kun meemirauta on kuuma, ja nyt voit myös olla osa työntävää P-liikettä tällä yhteistyöpaitalla.

Kuten lukuisat ihmiset, saatat ihmetellä juuri sitä, mitä “Pushing P” tai “P” tarkoittaa, mutta onnekas meille viime viikkojen aikana Gunna on puhdistanut sen. “P” tarkoittaa lähinnä asioiden pitämistä todellisina, mikä on varma, että monet meistä on tavoite vuonna 2022.

Itse T-paita saapuu terävällä valkoisella pohjalla, jota korostavat Palm Angelsin allekirjoitussuihkutekstin rinnan yli. Lisäksi suihkumaalauksen sininen pysäköintisymboli korvaa normaalin “P”. Teoksen takana näemme suuren “vain p’z” -summalogon ja “työntämisen P: n, koska vuoden 2015 allekirjoitus”.

Valitettavasti nämä teesit onnistuivat myymään käytännössä heti perjantaina ilmoituksen jälkeen, joten näyttää siltä, ​​että joudut työntämään P suoraan paikalliseen jälleenmyyntikauppaan, jos haluat. Muissa uutisissa Palacen kevään 2022 kokoelma näyttää vaikutteiden laajuuden.

Kuva palmuenkeleiden kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *