OAMC X Adidas yhdistyy karulle ‘Type O-3’ -kenkälle

OAMC X Adidas yhdistyy karulle ‘Type O-3’ -kenkälle

OAMC ja Adidas ovat julkaissut joitain vuoden alhaisimmista avainyhteistyöistä. Seuraten “tyyppiä O-1” ja “Tyyppi O-2” -pisaroita, jotka pelasivat SuperCourt RX: n kanssa, tuleva ‘tyyppi O-3’ on nyt vaihtamassa asioita hiukan, karu ja valmis märään ja tuuliseen kauteen eteenpäin.

Adidas GSG9: lle ‘Tyyppi O-3’ on saatavana kolmella erillisellä värivaihtoehdolla, mukaan lukien kermavalkoinen, sala musta ja maallinen harmaa. Kaikki kolme mallia on muotoiltu täysjyvänahasta köyden nauhoitusjärjestelmällä, joka kääri nilkan ja etujalan ympärille.

Kuva Adidasin kautta
Alla on läsnä erittäin paksu EVA -välipohja, joka on infusoitu adipreeni -pehmustetun mukavuuden vuoksi, joka on kirjaimellisesti viety uusiin korkeuksiin. Tämä on vuorattu liioiteltuun kulkeutumiseen ja päättyy ‘Tyypin O-3’ -sanalla, joka on hienosti hylätty sivusuunnassa.

OAMC X Adidas ‘Type O-3’ -kenkä on tarkoitus pudota Japaniin 7. marraskuuta, ja eurooppalainen julkaisu seuraa pian sen jälkeen. Kun odotamme tämän virallisesti vahvistusta, miksi et tarkista parhaita Gore-Tex-infusoituja lenkkarit, jotka voit ostaa juuri nyt?

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *