Kolme klassista Nike Dunk Colourwaysia käynnistyy uudelleen osana “Next Nature” -kokoelmaa

Kolme klassista Nike Dunk Colourwaysia käynnistyy uudelleen osana “Next Nature” -kokoelmaa

Nike Dunks on edelleen yksi markkinoiden suosituimmista siluetteista parhaiten, epäilemättä. Joten miksi et tee niistä kestäviä? Nike tekee juuri sen. Osana käynnissä olevaa ”Next Nature” -projektia 3 klassista Nike Dunk -väriä (“musta/valkoinen”, “valkoinen/purje” ja “vaalea koralli”), jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, on tarkoitus julkaista pian.

Itse dunk on klassinen koripallo -lenkkari, jonka suosio on tällä hetkellä valtava. Se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1984, ja sen kehitti Peter Moore. Vaikka uusia värejä on julkaistu säännöllisesti, lukuisat lenkkarit ovat pining helpon klassikoiden jälkeen, joten nämä uudet variantit tekevät niistä paljon enemmän saataville niille, jotka haluavat lisätä kokoelmaansa.

Kuva Nikenike Dunk Low “Black/White” kautta Next Nature

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenike Dunk Low “White/Sail” -sarjan kautta Next Nature

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kaikki kolme paria on valmistettu kaksisävyisistä FlyLeatherista ja esittelevät klassista paneelia yläosan yli. Nike Swoosh -logot esiintyvät yhdessä klassisen Nike -tuotemerkin kanssa, joka sijaitsee myös sekä kielellä että kantapäällä. Rei’itetty varvaslaatikko viimeistelee ilmeen, kun tämä kaikki istuu jauhamisen kumipohjaisen yksikön päällä, joka piilottaa runsaasti tyynyä taataksesi, että et koskaan halua astua näistä.

Jos haluat saada kädet mihin tahansa näistä tulevista 3 parista, hyvä uutinen on, että heillä on julkaisupäivä, joka on asetettu 3. marraskuuta tietyissä jälleenmyyjissä. Varmista, että se on lukittuna parhaiten täällä ainoan palveluntarjoajan kaikille lenkkarien päivityksille, joita tarvitset elämässäsi, ja kun olet täällä, tarkista joitain muita tarinoita, kuten ensimmäiset vuotaneet kuvat valkoisesta X Nike Air Force 1 Mid -sovelluksesta Vasiksi

Kuva Nikenike Dunkin matalan “vaalean korallin” kautta Next Nature

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenike Dunk Low “Black/White” kautta Next Nature

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *