Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” sai juuri suuren palautuksen!

Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” sai juuri suuren palautuksen!

Jos et käsitellyt poliisille Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” viikonloppuna, niin nyt on sinun tilaisuutesi, koska erittäin haluttu Nomad sai juuri suuren palautuksen Foot Locker UK: ssa! Lisää nämä kokoelmaan rajoittuneen vain 7 777 pariin ympäri maailmaa ennen kuin ne tarjoavat uudelleen!

Yksi erittäin pitkän ajan ainutlaatuisimmista NMD: stä, rullalauta P: n viimeisimmässä ihmiskuntakumppanuudessa on uudelleensuunnittelu yhdessä, joka on maalattu kirkkaaseen teal -sävyyn. “Ihmiskunta” korealaisessa Hangulissa on hienosti brodeerattu vampia pitkin, kun taas puoliläpinäkyvät EVA-pistokkeet koristavat kantapäätä sekä mintun edessä sekä sinisiä sävyjä.

Tietysti et voi puhua tästä kengästä keskustelematta täyspitkästä Adidas Boost -välipohjasta jalkojen alla. “Dash Green” pyöristetään sitten parilla valkoisilla köyden nauhoilla, jotka todella sitovat kaiken.

Saatavana nyt Foot Locker UK: lta, Pharrell X Adidas NMD Hu “Dash Green” ei pidä unohtaa, joten poliisi koko nyt, kun se on vielä varastossa! Ymmärrämme, jos käsittelet tarttumaan pariin, samoin kuin täällä ollessasi, voit myös katsella Pharrell X Parley X Adidas Ultra Boost “Black Future” -tapahtumaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *