MKI Miyuki Zoku tuottaa “markkinoiden raskain jersey -kokoelma”

MKI Miyuki Zoku tuottaa “markkinoiden raskain jersey -kokoelma”

Leeds -pohjainen katuasujen jäljennös Mki Miyuki Zoku on palannut vielä yhdellä kokoelmalla, mutta tällä kertaa erolla. Kahden viime vuoden ajan MKI on yrittänyt tuottaa markkinoilla olevaa raskainta jersey -kokoelmaa “, ja näyttää siltä, ​​että sen ponnistelut ovat onnistuneet.

Vuodesta 2010 lähtien MKI on ylpeä tuottamasta sekä laatu- että kustannustehokkaita kappaleita ja siirtyessään eteenpäin, se aikoo pitää saman energian.

Kuva MKI: n avulla
Kahden vuoden tutkimuksen ja tuotannon jälkeen MKI on nyt valmis julkaisemaan tämän uusimman kokoelman. Hupparit, puserot, lenkkeilijät, t-paidat ja paljon enemmän kumpikin saapuvat vastaavasti 650 GSM: n ja 350 GSM: n rakenteella. Jokaisessa esineessä on 100% raskas silmukka puuvillarakenne, kaksoisompittu saumat ja se on jo ennalta pesty, jotta pesu kutistuu.

Tyylikkäässä hakukirjassa esitellään kolmikko sävyjä. “Kaurajauho”, mustavalkoiset ovat kaikki saatavana, varmistaen, että neutraalit värit ovat sekä harkittuja että toimitettuja. Tämän kokoelman tunnustusluettelosta huolimatta hinnat alkavat kohtuuhintaisesta 50 puntaa. Jos yrität saada kädet tulevalle MKI Heavyweight Jersey -kokoelmaan, se putoaa huomenna sekä verkossa että myymälässä. Muissa uutisissa Disney X Ovo pitää sitä klassisena tämän viimeisimmän leikkisän kollabin kanssa.

Kuva MKI: n avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *