Voittamaton X Nike Air Max 90 -yhteistyö on tulossa pian

Voittamaton X Nike Air Max 90 -yhteistyö on tulossa pian

tonnin vuotojen, kiusantekijöiden ja viivästysten jälkeen, kauan odotettu voittamaton X Nike Air Max 90 -yhteistyö on vihdoin tulossa pian. Kokoelma, joka ilmestyi aina helmikuussa, brändi on nyt ottanut Instagramiin kiusata paljon enemmän tulevia värejä, ja rehellisesti sanottuna olemme edelleen melko hyped.

Kunkin AM90: n valettujen kantapääpaneelien esittely, mukaan lukien “Blue Fury”, “Solar Red”, “Optinen keltainen” ja “vihreä kipinä”, jokainen vähenee samoin sekä mustissa että valkoisissa makuissa, yhteensä kahdeksan väriä. Premium Sneaker Boutiquen kuuluisa Five Strike -logo on esitetty, samoin kuin myös ulkonäkö koko yläosassa.

Tällä hetkellä melkein mitään muuta meitä ei tunneta voittamattomasta X Nike Air Max 90 -yhteistyöstä, mutta voimme olettaa, että varhainen vuoden 2020 julkaisu on korteissa. Jos olet kiinnostunut, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan myyjän päälle ja ilmoitamme sinulle heti, kun virallinen julkaisupäivä ilmoitetaan! Minkä väylän ajattelet kopiointia? Kerro meille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *