Niken ilmavoimat 1 “Hangul” kunnioittaa Korean aakkoset

Niken ilmavoimat 1 “Hangul” kunnioittaa Korean aakkoset

nyt, kun Tokion olympialaiset 2021 on päättynyt, Nike lähtee nousevan auringon maasta ja suuntautumisesta sekä maahan Aamu rauhallinen tuoda esiin Korea-aiheisia erityiskouluttajia. Nike Dunkin matalan “Soul Etelä -Korean” lisäksi, jonka esittelimme toukokuussa, meillä on nyt parempi katsaus Nike Air Force 1 “Hangul” -tapahtumaan, joka liittyy kokoonpanoon! Sen lisäksi, että olemme yhtä innoissamme kuin olet, joten miksi et lopeta tanssimista BTS: n uusimmalle singlelle tällä hetkellä tai keskeytä katsomasi K-draama ja tarkistaa sen sijaan löytääksesi tämän tarjouksen erottelut ominaisuudet.

Kun Bruce Kilgore esitteli ilmavoimat 1 vuonna 1982, siluetti keräsi heti hullun hypeen nykyaikaisen ulkonäönsä ja vertaansa vailla olevan tyynyn – ja ei ole yllättävää, miksi se pysyy shoodrobina välttämättömänä yhtä paljon kuin tänä päivänä.

Kuva kautta
Woganwodeyang
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva kautta
Woganwodeyang
Int’l -lähetys

Katso lisää

Debyytti matalaprofiililla sekä purjeväristetyllä yläosalla, joka tarjoaa vintage-esque-ilmeen, tämä AF1-matala ylpeilee Hangul-teksti, joka lukee “Keu-Nyang-Hae”, joka vastaa “vain tee se” englanniksi menetelmällä menetelmällä Paksu kirjonta sekä neljännespaneeleilla että varpakoteloilla. Vaikka muotoilu pitää OG-ominaisuutensa, kuten Nike Air-tuotemerkkien kielet ja korkokengät, Beaverton Sportswear Powerhouse korostaa muistosuunnitelmaa Obangsaekin kautta kantapään nauhassa (perinteinen korealainen värispektri) ja muilla koripalloalueilla muilla alueilla. -Slash-lifestyle Nike -kengät.

Niken ilmavoimien 1 “Hangul” virallinen julkaisupäivä on vielä vahvistettu, mutta huhujen mukaan niitä tarjotaan 9. lokakuuta – päivänä, jolloin Korean aakkoset syntyivät. Jos nämä ovat välttämättömiä sinulle, pidä se lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan päälle pysyäksesi kaikkien viimeisimpien Nike-julkaisupäivien ymmärtämisessä. Samankaltaisissa uutisissa tässä on opas Korean katuvaatteisiin sekä parhaimmat tuotemerkit tarkistaa!

Kuva kautta
Woganwodeyang
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva kautta
Woganwodeyang
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *