Nike Air Force 1 “Acorn” vuodesta 2002 on palannut

Nike Air Force 1 “Acorn” vuodesta 2002 on palannut

vuoden 2001 tunnetulla ilmavoimilla 1 B “3M Snake”, joka on asetettu legendaarisen palautuksen tekemiseksi, näyttää siltä, ​​että Beaverton -tuotemerkki on tarkoitus tuoda vielä paljon enemmän Vintage lämmin takaisin pöydälle Nike Air Force 1 “Acorn” kanssa. Varmasti yksi puhtaimmista ja keskinäisimmistä väreistä, jotka ovat koskaan armahtaneet Uptownia, nämä olivat erittäin erittäin haluttuja, kun he debytoivat vuonna 2002, joten jos et käsitellyt parin suojaamista päivällä, niin nyt sinun onsi!

Vaikka nämä stadionituotteiden kuvat esittelevät OG-paria, huhujen mukaan tämä on yksi-yksi. Työskentelemällä kermaisella pohjalla, ruskean nahkapaneelit tekevät menetelmänsä ilmavoimien 1 yli, laskeutuen edessä, takana, samoin kuin sivuttaisina ja mediaalisilla puolilla.

Kuva stadionien kautta

Kuva stadionien kautta
Alla alaspäin alue on rapea valkoinen ilmavälivälitys, joka on niin mukava kuin se saa, ja sitoa mitä tahansa toisiinsa, Nike on hyödyntänyt nauhojen väriä myös kumipohjan varrella ihanteelliselle tasapainolle.

Nike Air Force 1 “Acorn” -tapahtuman odotetaan paluuta 29. huhtikuuta, joten ei pidä jättää väliin, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan tarjoajaan paljon enemmän uutisia, kun se kehittyy! Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä parista, Nike Air Force 1 “popcorn” -lehdessä olevassa uutisessa on lähin, mitä pääset elokuvateatteriin!

Kuva stadionien kautta

Kuva stadionien kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *