Perusteellinen katsaus off-white x nike air max 90 ‘autiomalmi’

Perusteellinen katsaus off-white x nike air max 90 ‘autiomalmi’

, kun otetaan huomioon, että se vuotaa ensin kesäkuussa, Sneakerheads Anywhere ovat (im) kärsivällisesti odottaneet off-valkoisen vapauttamista X Nike Air Max 90 ‘Desert Ore’, samoin kuin nyt, saamme syvällisen katsauksen lopulliseen lenkkariin!

Kuvat Sneaker Insider @hanzuyingin kohteliaisuudesta ‘aavikon malmi’ on maalattu vaaleanruskeaan sävyyn koko sen yläosassa. Silmiinpistävä oranssi swoosh on läsnä sivupaneeleissa, kun taas vahva ‘hyper jade’ -laastari toimittaa kengän kauniisti vastakkaisella estetiikalla. Alla alapuolella on ilma -infusoitua välipohjaa, joka on läsnä ylimääräisen mukavuuden ja sujuvamman askeleen vuoksi, ja pyöriä asioita, ”ilma” -brändäys täydentää dekonstruoidun estetiikan, jonka me kaikki ymmärrämme sekä rakkauden.

Mitä uskot off-white x nike air max 90 ‘autiomalmista’? Oletko ekstaattinen tähän julkaisuun? Vai uskotko, että off-white x nike hype -juna on mennyt kiskolta? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa! Associated News -lehdessä Virgil Abloh vain kiusasi “henkilökohtaista paria” off-white x nike-ilmavoimien 1 ‘volt’!

Jos uskot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, tarkista nykyinen täällä!

Kuvia Hanzuingin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *