Parhaat uudet tasapainon lenkkarit vuodelle 2022

Parhaat uudet tasapainon lenkkarit vuodelle 2022

Jos olet ollut aktiivinen lenkkarien yhteisössä viimeisen vuoden aikana, emme epäile, että olet nähnyt kuinka jalkineiden jättiläinen uusi tasapaino hallitsi kohtausta heidän premium -tuotteillaan . Maailmankuulu suunnittelijat ja tuotemerkit, kuten Teddy Santis, Joe Freshgoods, JJJJound, Levi ja paljon enemmän, ovat vain joitain nimiä, jotka liittyivät uuteen tasapainokokoonpanoon ja toimittavat jalkineiden tarjouksia, jotka ottivat kaikkien Instagram-syötteen.

Kiinnostus Boston -tuotemerkkiin on noussut uskomattoman 42% viime vuonna, joten se on vuoden 2021. Trendikkäin tuotemerkki. Mutta tuotemerkki ei missään nimessä ole tehty, ja viimeisimpien uusien tasapainotiedotteiden ja yhteistyön kysyntä kasvaa ja kasvaa ja kasvaa jokaisella pudotuksella.

Jos sinulla ei vieläkään ole ollut mahdollisuutta ostaa paria uutta saldoa, koska et voi päättää, minkä mallin sinun pitäisi saada, olet onnekas, koska kuratoimme parhaat uudet saldokouluttajat vuodelle 2022. Suositun uuden saldon 550: stä Aina vuoden 2002R, joka on vielä kasvussa, emme epäile, että löydät parhaat uudet tasapainokengät ostaaksesi tänä vuonna!

Parhaat uudet tasapainokengät vuodelle 2022

Kuva Jennizerrin kautta
Uusi saldo 550

Ei ole parempaa tapaa aloittaa lenkkarikokoelmasi tämä 2022 parilla uudella tasapainolla 550. Koripallo-käännetyt lifestyle-kengät debytoivat 90-luvun lopulla osana Boston Brandin koripallikokoelmaa. Vaikka nykyään se on enemmän läsnä kaduilla, joilla yhteistyö ja huolettavat väriaineet ovat avaimet sen menestykseen.

Ehdollisin yhteistyö on Teddy Sanisin muoti- ja elämäntapa-tuotemerkki Aimé Leon Dore, joka vastaa myös sen palauttamisesta arkistoista. Neljä väriä johti alkuperäisen yhtyeen vuonna 2020, jota seurasi kaksi muuta vuonna 2021. GR Colourways on myös saatavana, ja ne palauttavat uuden tasapainon ja valitsevat jälleenmyyjät usein. Uusi tasapaino 550 “valkoinen/harmaa”, “valkoinen/vihreä”, “valkoinen/punainen” ja “UNC” ovat parhaat uudet tasapainot 550 väriä ostaa tänä vuonna.

Kuva Soleboxin kautta
Uusi saldo 2002R

Ei voida kiistää, että uusi Balance 2002R on välttämätön kenkä kaikille lenkkareille tämän vuoden 2022. NB 2002: n ensi-ilta vuonna 2010, ja siinä oli täyspitkä geelityynynpohjainen yksikkö, mutta he eivät koskaan keränneet hypeke kuin nykyään nykyään johtuen siitä, että heillä on tänään Sen kallis hintapiste. Nopeasti eteenpäin nykypäivään, retro -siluetti pitää graalin tilan monille houkuttelevien malliensa, kuten New Balance 2002R “Protection Pack” ja uuden “mokkanahkapakkauksen”, ansiosta.

Silhoute tarjoaa matalaprofiilin, joka on valmistettu sekoituksella hengittävällä mesh-aluston ja nahka- ja mokkanahkakuorilla. Uusi tasapaino 2002R sopii puoliksi pieneen pieneen, joten suosittelemme, että ostat puolen koon kuin alkuperäiskoko, jos haluat parhaiten istuvuuden ja mukavuuden.

Kuva Ronniefiegin kautta
Uusi saldo 990

Uusi tasapaino 990: llä on merkittävä rooli brändin hedelmällisinä vuosina. Koska astui jalka lenkkarin kohtaukseen 80-luvulla juoksuherkkyysmallina, se ei koskaan lopettanut positiivisen palautteen vastaanottamista massoilta vertaansa vailla olevaa tyynykokemustaan ​​ja huippulaatuisen mokkanahka- ja verkkopaneeliensa vuoksi, vaikkakin ei-niin ystävällinen hintalappu.

Uusi Balance 990 -sarja on kehittynyt vuosien varrella, kuten 990v3, joka on kiistatta halutuin uusien tasapainoteknien kouluttajat Tämä 2022. Sen lisäksi, että siinä on uusia elementtejä, kuten kielten hohdokas timantti, vaan myös kaatama -assolin välityssuoja tarjoamalla mukavuutta, joka ei petä. Paras yhteistyöhön perustuva NB990 tänä vuonna on JJJJOOND 990V3 “Khaki” Colourway, jota seuraa perinteinen “Castlerock Grey” -versio, johon on laajalti saatavissa kaikista uusista tasapainottajista.

Kuva Levin kautta
Uusi saldo 992

Toisin kuin uusi saldo 990, uusi tasapaino 992 on omassa eri liigassa – pelkästään rakennus-, suunnittelu- ja hintapisteissä. Siinä on nyt tuotemerkin allekirjoitus abzorb- ja kiinnitystyynytekniikka ja se sijaitsee paljon korkeammalla hinnalla. Suunnittelussa on pienempi “N” -logo sivuseinillä, mutta se pitää perinteisen “NB” ja mallinumero -tuotemerkin näkyville alueille.

Vuosien ajan NB992 on noussut lukemattomiin yleisiin julkaisuväreihin: “Grey”, “tan” ja “musta”. Lisäksi erittäin halutut yhteistyöt ovat siunanneet 992: ta, kuten Paperboy NB992 “Fried Egg”, Todd Snyder, Levin ja monet muut. Tyypillisesti NB 992 sopii kooltaan.

Kuva lopun kautta
Uusi saldo 327

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, on uusi saldo 327. Uusi tasapaino 327 -malli on pari, joka sinun on ostettava tämä 2022 sen ainutlaatuisen ulkonäön ja vaikuttavan mukavuuden vuoksi. Sen ulkonäkö antaa urheilullisen retro -tunnelman, joka vetää inspiraatiota 70 -luvun arkistoiduista uusista tasapainokengistä, jotka on suunnitellut jalkineiden suunnittelija Charlotte Lee. Epäsymmetriset seinät ja välipohjat, mukana pidennetty nastainen kumipohja, joka kulkee kantapään yläosasta aina, antamaan uuden tasapainon 327 sen rakastettava persoonallisuus.

Uusi tasapaino 327 debytoi yhteistyössä Pariisin muotibrändin Casablanin kanssan. Myös muita malleja seurasi, isännöivät näkyviä muotimerkkejä, kuten Levin, Atmos ja monet muut. Tietysti on satoja värejä, joita voit ostaa helposti verkosta ilman pelkoa kadotusta. Meillä on myös lopullinen uusi saldo 327 -kokoopas, jonka voit tarkistaa täältä!

Kuva Jonnyooin kautta
Yhteenvetona voidaan todeta, että ei ole syytä, miksi sinun ei pitäisi ostaa paria uusia saldoja tänä vuonna, varsinkin jos sinulla ei vieläkään ole sellaista. Mikä on paras uusi ostettava saldo? Suosittelemme, että valitset uuden tasapainon 550 nostaaksesi asut. Mutta jos etsit mukavaa kenkäparia, jota voit käyttää koko päivän, suosittelemme, että valitset uuden tasapainon 990 tai 992. Entä jotain, joka tarjoaa sekä mukavuutta että tyyliä? Uusi saldo 2002R tai 327 ovat parhaat vaihtoehdot.

Varmista, että pysyt lukittuna täältä ainoan toimittajan päälle, jos haluat pysyä kaikissa uusimmissa uusissa saldojulkaisuissa. Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää uusista tasapainon kouluttajista, kuten kokooppaat, parhaat yhteistyöt, ohjeiden vinkit ja paljon muuta!

Lopullinen uusi tasapainon koon opas
Paras uusi tasapaino 992 -yhteistyötä toistaiseksi
Valmentajan säilytysideat: Parhaat lenkkarien säilytysratkaisut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *