Viimeisin Craig Green X Adidas Collection Reworks Classics from the Ground Up

Viimeisin Craig Green X Adidas Collection Reworks Classics from the Ground Up

Craig Green ei todellakaan ole vieras, kun kyse on kolmesta raidasta yhteistyöstä. Kumppanuus, joka alkoi vuoden alussa, Power Duo on jälleen yhdistänyt viimeisimmän Craig Green X Adidas -kokoelmansa, ja se on toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet. Kun otat joukon klassikoita ja muokkaamalla niitä kokonaan alusta alkaen, et halua missata tätä!

Kuva Adidasin kautta

Kuva Adidasin kautta
Kaikilla kahdella parilla supertähtiä, mukaan lukien “musta vihreä” ja “kirkkaanpunainen”, molemmat väriaineet pitävät allekirjoituskuoren edessä, mutta loput kengät ovat melko paljon tunnistamattomia. Pystysuora ja vaakasuoran ompeleen muotoiltu, kun taas kokonaisrakenne ei ehkä tunne yhtä palkkiota kuin tavallinen nahka, se tarjoaa hengittävän ja kevyen estetiikan, joka on enemmän kuin tervetullut silmissämme.

Seuraava pysäkki kilpailu Polta AKH saapuu “merivoimille” ja “valkoisiin” vaihtoehtoihin ja on purettu seuraavalle tasolle. Samoin kuin brittiläisen muotisuunnittelijan aikaisemmat renat, kunkin kengän päälle on levitetty kiiltävä TPU -peitto.

Kuva Adidasin kautta

Kuva Adidasin kautta
Lopuksi Kontuur III putoaa “mustaan” ja “vihreään” ja inspiroi klassista jalkapalloleppurista. Metalliset sävyt ja mokkanahkaelementit ovat vastakkaisia ​​toistensa kohdalla materiaalien täydellisen rinnalla, ja sen kaiken pyöristäminen on kestävä kumipohja, joka on nyökkäys nastoille, joita saatat löytää jalkapalloparista.

Viimeisin ja suurin Craig Green X Adidas -kokoelma käynnistetään 6. marraskuuta klo 23.00 mestariteos. Kerro meille, mikä väri on tunnettu eniten, ja niihin liittyvissä uutisissa Bape X: n voittamaton X Adidas ZX 8000 jatkaa legendaarista kolmisuuntaista yhteistyötä!

Kuva Adidasin kautta

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *